The Blog

Få med deg hva som rører seg hos meg!

Når et foredrag endrer livet.

november 5, 2014 / Kommentarer er skrudd av for Når et foredrag endrer livet. / Posted in: Ukategorisert

Alle kan vi trenge motivasjon og en inspirasjon til å tenke i litt nye baner.
Særlig moro synes jeg det er når mine foredrag får direke konsekvenser for enkeltmennesker i positiv retning.
For noen år siden snakket jeg til innsatte ved et fengsel på Østlandet.
I dag fikk jeg et brev der en i Røde Kors Visitortjeneste kunne fortelle at foredraget resulterte i at en av de yngste insatte begynte å skrive bok, og nå har etablert seg i en annen by og lever et helt annerledes og nytt liv uten kriminalitet.
Her er et utdrag fra brevet jeg fikk i dag ( jeg har anonymisert brevet)

«Hei Anders.Vet ikke om du husker meg, men du var så utrolig snill og kom til vårt fengsel og hadde laget en seanse og foredrag vi aldri vil glemme.Dette resulterte også i at en av de yngste (som jeg fulgte som Visitor) begynte skrive bok, kom seg ut av kriminaliteten og er nå i annen by med Røde Kors I ryggen begynt et flott liv! Og du så dem I øynene med god humor og ingen pekefinger-du nådde inn! Så hjertens takk for det! Nå er vi jo VELDIG lysten på en gjentagelse, og lurer på om du har anledning og et hjertesukk til denne «GLEMTE GRUPPEN » og komme å sette litt Mot i oss alle? Du har en lun humor som treffer de fleste.Så vi Visitorer i Røde Kors håper du har mulighet å komme en torsdags kveld igjen? Varm klem fra xxx»

Det er slike historier som gjør jobben min meningsfull.


MENY