The Blog

Få med deg hva som rører seg hos meg!

Livets kveld – kan bli lang og fin

juli 14, 2015 / Kommentarer er skrudd av for Livets kveld – kan bli lang og fin / Posted in: Ukategorisert

Skjermbilde 2015-07-14 kl. 10.49.43God sommer!

Jeg har lyst til å dele en bitteliten samtale jeg hadde med en klient i forrige uke. Av ulike grunner var det naturlig å spørre om han noen ganger tenkte på døden. Han er ikke veldig gammel, men nærmer seg 60 år.

Han ble stille litt, så sa han:

«Ja, jeg er jo livets kveld. Men jeg har allitd likt kvelden. Det er min favorittid i døgnet. Også er det en fin ting, at kveldene mine pleier å bli lange. Når jeg så skal rusle hjem, og avslutte så kjenner jeg på hele meg at kvelden er over. Da er det godt å komme hjem».

Jeg synes det var et vakkert perspektiv. Å akseptere den livsfasen vi er i.

Mange forsøker å skru tiden bakover. Bli «unge» igjen.

Det er umulig.

Men det er fullt mulig å bli gammal, og nyte livets kveld.


MENY