It’s all in the huggu

Et HMS perspektiv og fokus på samhandling i et arbeidsmiljø.

Foredragsholder Anders M. Tangen er en harlekin i showbiz.

Harlekinen er en av klovnearketypene med to ansikter. En glad og en alvorlig side. Dette er et foredrag i Harlekins ånd. Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt.Tangen påstår i foredraget at å sette av tid til spontanitet og å stole litt mer på magefølelsen vil øke lønnsomheten i din virksomhet, og gi et bedre arbeidsmiljø.

Foredraget er mye brukt i HMS-sammenhenger, kick off, seminarer eller når arbeidsmiljøet trenger inspirasjon.

Han bør vite hva han snakker om. Siden 1991 år har han levd av å drive sitt eget firma. Firmaets suksess er et bevis på at spontanitet og bruk av intuisjon lønner seg. Det er et morsomt, tankevekkende og småfilosofisk foredrag som gjør deg i litt bedre humør. Dette kan være starten på en prosess som gjør deg til et helere menneske, både på jobben og privat. Husk: It`s all in the huggu!

Anders M. Tangen er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo, og har tatt fag ved Universitetet i Oslo innen Statsvitenskap og Jus. Tangen har også tjue års erfaring som journalist i radio/TV i tillegg til å være komiker. Les mer om bakgrunnen her

8.november fikk medlemmer av Fagforbundet i Hedmark oppleve dette foredraget i kinosalen i Grue i Hedmark. Der var også journalister fra Fagbladet, som skrev denne omtalen: http://www.fagbladet.no/nyheter/article6333074.ece

Her er et par tilbakemeldinger på foredraget:

«Faglig dyktig og på kornet i forhold til vår bestilling. I tillegg en vanvittig humor, vi lo så tårene trillet. Anders er også en meget hyggelig og lun person. Anbefales på det varmeste»

– TROND JØRGENSEN. ADM. DIR NAV INNKREVING. DESEMBER 2015

 Flere tilbakemeldinger finner du her: https://anderstangen.no/referanser/

Foredraget varer i alt fra 45 minutter til 3 timer med pause.

MENY