Gestaltterapi

Anders M. Tangen (47), gestaltterapeut (MNGF)

Anders M. Tangen tilbyr gestaltterapi og coaching.

Jeg har tatt en fierårig tilleggsutdanning til Gestaltterapeut ved Høyskolen for gestaltterapi i Oslo.  Jeg tilbyr derfor gestaltterapi og coaching fra  lokaler i Bygdøy Allé 21 i Oslo.

Gestaltterapi er en psykoterapeutisk retning hvor et av hovedfokus ligger på å øke oppmerksomheten på hvordan du påvirker og påvirkes av omgivelsene dine, og på hva som er dine egentlige behov.Vi kaller det å arbeide med awareness. (Minner en del om mindfullness)

Dette kan være aktuelt for deg som føler at du ikke lever et liv som er så fullverdig som du kunne ønske deg. Kanskje du føler litt angst, eller at du henger fast i hendelser fra fortida. Jeg tilbyr alle klienter en gratis prøvetime for at vi sammen kan finne ut om vi kan fortsette et terapiforløp, eller ikke.

Kontakt meg enten via SMS til telfonnnummer: 970 12 777. Eller på mail: marttang@online.no

Gestaltterapi også være aktuelt for grupper. HMS avdelinger som arbeider med nærvær/fraværs problematikk, konflikter i arbeidsmiljøet. Dette kan kan fint kombineres med et av mine motivasjonsforedrag.

I denne filmen kan du se mer hva Gestaltterapi går ut på:

gestalt.noLes mer

 

Det var noen flotte timer du leverte ! Alle var enig om at dette var bra. Du fikk spesielt god tilbakemelding på de to siste temaene, som jeg synes du balanserte fortreffelig med bruk av både humor, klokskap, selvironi og gestalt teknikker. dette ble nært, gav mening og ettertankeAsgerd Eide. Aker Solutions Subsea. Bergen.

Anders Martinius Tangen har vært leid inn som gestaltterapaut og foredrags holder for VAM AS og Søndre Land Statlige Mottak. Han har tatt oss med på en kreativ og humoristisk rundreise i våre egne hoder og følelser. Resultatet har vært at virksomheten har funnet mange nye måter å gjøre ting på, de ansatte arbeider mer effektivt og beboerne opplever en økt profesjonalitet.Anita Steingrimsen. June 8,

Kontakt meg for gratis prøvetimeE-post: marttang@online.no Tlf.: 970 12 777

MENY