Referanser

Se også tilbakemeldinger på Facebooksiden: http://www.facebook.no/anders.m.tangen

“ Veldig relevant og godt tilpasset oss som virksomhet. Flott blanding av humor og alvor og traff spikeren på hodet i vår endringssituasjon- satte den i perspektiv.ettertanke.”

– Utviklings og kompetanse etaten. Oslo kommune. Juni 2018

  [/quote]

“ Jeg har bare fått svært positive tilbakemeldinger. Jeg tror foredraget berørte samtlige. Han formidlet alvorlige tema på en personlig, berørende og morsom måte.”

– Forum for kontroll og tilsyn. Oslo. Mai 2018

  [/quote]

“ Etter årsmøtet var det foredrag fra Anders Martinius Tangen, som delte gode betraktninger om temaet «født til forandring». Han leverte et stort foredrag som setter sine spor og inviterer til ettertanke.”

– Lederne. Region Olje og Gass. Vest. April 2018

  [/quote]

“ Mattilsynet Midt Norge. September 2017″]  Meget bra foredrag av Anders Tangen. Foredraget var tilpasset vår organisasjon. Født til omstilling er et foredrag som er nyttig både på jobb og privat. Tangen bruker seg selv på en humoristisk måte uten at det blir klovneaktig. I snitt 8,9 av 10 i evalueringen etterkant fra alle deltakerne. ”

– NTL. Trøndelag. Værnes. Januar 2018

  [/quote]

“  Meget bra foredrag av Anders Tangen. Foredraget var tilpasset vår organisasjon. Født til omstilling er et foredrag som er nyttig både på jobb og privat. Tangen bruker seg selv på en humoristisk måte uten at det blir klovneaktig. Terningkast 6  ”

– Mattilsynet Midt Norge. September 2017

“Foredraget var etter bestilling. Et vanskelig tema som omstilling til nye arbeidsoppgaver ble formidlet på god måte.
Formidlingen var bra! Våre innspill i forkant av samlingen ble tatt med og spisset innholdet til å gjelde akkurat oss slik at det ble gjenkjennbart for hver og en. Det var viktig for oss. Humor tror vi hjelper ansatte til å senke skuldrene og tenke at dette er kanskje ikke så farlig allikevel…selv om jeg må bytte kontor :-)”

– Statens Vegvesen. Juni 2017

“ Dette var veldig bra, og hvis man tenker litt selv – så er det mye av det han pratet om som er relevant for vår hverdag.

Inspirerende og moro. Han var ukjent, men morsom. Anders Tangen overrasket nok de fleste….MEGET BRA!  ”

– Elsikkerhet Norge. Egil Dragland. Mai 2017

“ Veldig bra. Mange av kolleger lot seg både lure og provosere under skjult teater delen. Bare gode tilbakemeldinger fra de som var tilstede.  ”

– Buf-etat. Region Øst. Mai 2017

“ Seriøst, faglig og kjempemorsomt – traff målgruppa.
Terningkast 6 ”

– Utdanningsforbundet Hedmark. Hamar. November 2016

“ Dette var helt i verdensklasse. Deltakerne (over 300 stk) lo så de gråt samtidig som de helt klart tok budskapet som lå mellom humor og annen innpakning som f,eks teater. Fantastisk evaluering fra alle deltakerne. Dette ga mersmak. Terningkast 6 ”

– Jon Magnar Antonsen. Sandefjord Videregående skole. November 2016

“ Uforglemmelige øyeblikk og takk for gjensynet i går. Foredraget «Mellom oss» ble godt mottatt av både ledere, tillitsvalgte og verneombud hos oss. ”

– Beathe Midthun. Fredrikstad Kommune. September og November 2016

“ Meget bra foredrag – traff midt i blinken – mange gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Terningkast 6 

– IEC Hus AS. Kragerø. September 2016

“ Veldig bra og akkurat det vi trengte til vår ledersamling som hadde tema kontinuerlig forbedring og utviklingsledelse på agenda for samlingen. Tangen sitt foredrag «født til omstilling» skaper refleksjon Terningkast 6 ”

– Bydel Stovner. Oslo. September 2016

“ Fantastisk formidling. Terningkast 6.”

– Jon Arne Lillestøl. Helse Vest IKT AS. Juni 2016

“ Takk for et fantastisk foredrag på vår årlige EY Konferanse på Farris Bad i Larvik.”

– Ernst & Young. Anders Roll Mathisen. Mars 2016

“ Anders Martinius Tangen tok de store omveltningene som skjer i bibliotekenes tjenester og arbeidsmetoder på kornet. Han viste hvordan våre holdninger kan være til hinder for det vi egentlig ønsker. Og hvorfor omstilling er viktig. Hans morsomme, poengterte og engasjerte foredrag resulterte i mange gode tilbakemeldinger på at dette var nyttig og veldig relevant!”

– Kulturforbundet i Delta. Lena Hillestad. Mars 2016

“Jeg har brukt Anders tidligere og nok en gang greier han på en fantastisk måte å tilpasse seg situasjonen og leverer et fantastisk «foredrag» og gav meg også veldig god hjelp i toastmaster rollen på kvelden.Han leverte som vanlig fantastisk!”

– Tekniske foreningers servicekontor. Arild Nybø. Oslo. Desember 2015

Faglig dyktig og på kornet i forhold til vår bestilling. I tillegg en vanvittig humor, vi lo så tårene trillet. Anders er også en meget hyggelig og lun person. Anbefales på det varmeste.”

– NAV Innkreving. Avd.dir.: Trond Jørgensen.Kirkenes. Desember 2015

“ Anders var helt fantastisk. 300 deltakere fra ledelsen ved sykehjem og hjemmetjenester kvitterte med stående trampeklapp. Takk. ”

– Fylkesmannen i Oslo. Anne Kittelsen. Oslo. September 2015

“ Anders var veldig på hugget. Vi er veldig fornøyd. ”

– Daldata. Oslo. September 2015

“Anders Tangen holdt et meget underholdende foredrag om omstilling, der han på en svært humoristisk måte tok for seg behovet for å tenke positivt på en nøktern og realistisk måte. Livet er en kontinuerlig omstilling og man velger selv om man omfavner omstillingen og gjør det beste ut av den, selv om den kan skape både frustrasjon og smerte – eller man velger å distansere seg fra den og prøve å unngå den. ”

– DIPS Forum. Bodø. Juni 2015

“Anders M. Tangen er ikke bare morsom, han er også svært kunnskapsrik og klok. Med humor som verktøy og omstilling som budskap klarer han både å skape de store lattersalvene og samtidig etterlate noe til refleksjon. Det er befriende og gir troverdighet når en foredragsholder så til de grader byr på seg selv og sine flopper og suksesser.Deltakerne lo så de ristet og tårene rant. Plutselig var det helt stille så du kunne høre en knappenål falle. Det var en berg og dalbane av følelser i Anders´foredrag og hans historier skapte anerkjennende nikk fra deltakere som kjente seg igjen. ”

– Mette Finstad. Lederne. 2015

“Det var en fantastisk og energisk start på dagen på tirsdag, fantastisk morsom foredrag av Tangen med masse gode poenger flettet in med hans humor. ”

– Deltaker på seminar hos ESS Support services AS. Bergen. Oktober 2014

“Veldig bra, tilpasset vårt tema – vår bestilling.”

– Plansjef Liv Rigmor Sølland. Raufoss Kommune. September 2014

“Vi var veldig fornøyde. Han traff veldig bra og mange kjente seg igjen.
Anders  løftet oss”

– COOP Norge. SA. Oslo.September 2014

“Anders innfridde 110%. Han var lydhør ovenfor mine ønsker og innspill på forhånd og hadde satt sammen et «litt skjevt blikk på konsulenten» på en glimrende måte! Vi lo så tårene trillet. Jeg vil varmt anbefale Anders uansett anledning og tema for foredrag/underholdning”

– Desire Hafseng. A-2. Oslo. Juni 2014

“Tusen takk for et inspirerende og morsomt foredrag. Tilbakemeldingene er utrolig bra!!”

– Mette Finstad. Fagforeningen Lederne. Gjøvik. April 2014

“Det var et meget godt motivasjonsforedrag. Det var tilpasset vår bedrift og dermed veldig passende. I tillegg så ble det skjulte teateret en KJEMPE suksess, folk gikk ordentlig på limpinnen. Anders hadde gjort en veldig god jobb med å sette seg inn i bransjen og kunne dermed svare godt for seg når han ble konfrontert. Alt i alt MEGET BRA og anbefales absolutt.”

– Kvarøy Fiskeoppdtrett. Nordland. Februar 2014

“ Det vi kanskje er mest fornøyd med er at mange melder tilbake at de har fått nye refleksjoner, ny innsikt eller ny læring – det var jo det vi ønsket å oppnå! Ut i fra evalueringen ser det ut til at årets «Læringslivet» ser ut til å bli «tidenes beste» – mye takket være ditt bidrag.”

– Kerstin Laue. NHO. Skien. Mars 2014

“Anders bød virkelig på seg selv, det gav ham stor troverdighet og han traff våre utfordringer på en utmerket måte. Han hadde tydelig satt seg godt inn i hva vi ønsket på forhånd, og foredraget virket skreddersydd for oss. Han klarte å formidle at våre utfordringer er universelle – MEN at det faktisk finnes løsninger. Dette gjorde han med stor grad av kreativitet, humor, forståelse og empati”

– Christin Guldal Madsen. Nummeropplysningen 1880. Rena. Mars 2014

“Må få takke for et foredrag som langt overgikk våre forventninger. Anders gjorde en helt utsøkt levering av sitt foredrag som gikk hjem hos alle tilstedeværende. Anbefales trygt på det varmeste”

– Wenche Stenstad. Pasientreiser Innlandet. Hamar. November 2013

“Anders traff meget godt, og hadde satt seg godt inn i våre utfordringer. Anders var en energibunt og hadde meget god formidlingsevne. Han ballanserte alvor og humor med glimt i øyet!”

– DnB Nor Asa. Oslo. Desember 2013

“Anders hadde god kontakt med publikum og leverte et humoristisk foredrag med akkurat passe mye alvor i bunnen”

– Anita Gjesbak, Statens Innkrevingssentral. Mo i Rana. Desember 2013

“Det var noen flotte timer du leverte ! Alle var enig om at dette var bra. Du fikk spesielt god tilbakemelding på de to siste temaene, som jeg synes du balanserte fortreffelig med bruk av både humor, klokskap, selvironi og gestalt teknikker. dette ble nært, gav mening og ettertanke”

– Asgerd Eide. Aker Solutions Subsea. Bergen. Juni 2013

“Du innfridde så det svei!! :-)”

– Anne Kari Haugalien, Nord Fron Kommune. Juni 2013

“Viktig poeng om verdien av å være positiv i møte med kolleger og andre rundt oss.
Toastmastringa gikk som en drøm med sang og gitarspill og vitsing om ditt og datt.
Vi var veldig godt fornøyde med Anders! Jeg satte pris på å bli kjent med Anders som en jovial, flink, nysgjerrig og omsorgsfull og profesjonell person og terapeut!!» ”

– Årsmøte i Norsk Lokalradioforbund, Alf Harald Martinsen. Mai 2013

“Du scoret 5,8 av 6 mulige i snitt på evalueringene!”

– Kraft-konferansen, Trondheim April 2013

“Dette var så absolutt tankevekkende, veldig morsomt og treffende. Midt i blinken. Vi snakker om det ennå.”

– Fagforbundet. Svolvær Kulturhus. April 2013

“Tusen takk for en fantastisk dag! Folk er strålende fornøyd og jeg er så glad og stolt for at jeg «bestilte» akkurat deg! Du traff blink på veldig mye. Tusen takk for at du tok deg tid til å høre litt om oss på forhånd! Jeg følte virkelig at dette var laget for akkurat oss, fantastisk!! ”

– Marianne Jespersen, NAV Østfold. Fredrikstad, desember 2012

“Ville bare sende deg en liten tilbakemelding på et fantastisk show under vårt arrangement på Losby sist helg. Anders var strålende og gledet alle som en, det var bare ubeskrivelig morsomt.Jeg anbefaler på det sterkeste til alle jeg kjenner og det har jeg alle her med på, vi stor kosa oss.Benytter anledningen til å ønske GOD JUL”

– Randi Helene StrømmenTrade Marketing Manager, Imperial Tobacco Norway AS. Desember 2012

“Jeg har kun hørt gode tilbakemeldinger! Fin balanse mellom humor og alvor, helt klart galskap også inni her!! Tre timer gikk veldig fort, og det sier jo litt!”

– Kristina Løyland, TTS Marine, Kristiansand. August 2012

“Vil benytte anledningen igjen til å takk for et suverent foredrag som traff. Folket har applaudert starten på sommeravslutningen (foredraget) både i går og i dag.Og det som er interessant er at de ikke bare nevner det morsomme, men kombinasjonen med den alvorlige delen, og ikke minst det foredraget skapte for ettertanken.”

– Lars Erichsen, Trivselskomitèen Landkapasiteter, Forsvaret. Kolsås. Juni 2012

 

MENY